Ajankohtaista

Kouluratsastuksen kilpailuharjoitus ma 9.11. Katso kutsu linkistä ja ilmoittaudu mukaan! /userData/60015/KILPAILUKUTSU_s20_ko.pdf

Illanvietto ja maastoestetalkoot ke 8.7.2020 klo 13 alk. Katso lisää /userData/60015/ILLANVIETTO_8.7.pdf

Yksityistuntien hinnan korotus 1.6. alkaen. Yksityintuntien hinnat nousevat vastaamaan muiden ratsastuntien hintatasoa. 1 hlö 55€, 2 hlöä 45€/hlö, 3< hlöä 40€/hlö

Toimintaohjeita koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi:
* Ratsastustunnit järjestetään normaalisti. Hevosen terveydelle säännöllinen liikunta on tärkeää eikä ratsastus ole lähikontaktilaji, joten merkittävää tartuntariskiä ei talliolosuhteissa ole.
* Jos kuitenkin sinä tai läheisesi olette lähiviikkoina matkustaneet ulkomailla tai sinulla tai läheiselläsi on flunssaoireita, peru tuntisi Hopotissa ja varaa uusi myöhemmälle ajankohdalle. Ota yhteyttä, jos tarvitset jatkoaikaa tallikorttiin.
* Pidä toisiin ihmisiin etäisyyttä, pidä hanskat kädessä, aivasta ja yski kainaloon ja pese käsiäsi usein ja huolellisesti!
Tarkempia ohjeita ratsastusväelle SRL:n sivuilla: https://www.ratsastus.fi/…/tietoa-ja-suosituksia-ratsastuk…/

Lisäohjeita liittyen koronaviruksen ehkäisyyn 16.3.

* Tallilla ei vietetä ylimääräistä aikaa, saavu tunnille n. ½h ennen tunnin alkua jos hevonen ei ole edellisellä tunnilla ja poistu kun hevonen on huollettu pois.

* Säilytä riittävä (miel yli 1m) etäisyys toisiin ihmisiin tallissa ollessasi. Karsinassa ollaan 1 ihminen kerrallaan.

* Nyt emme toivo tallille ylimääräisiä ihmisiä. Huoltojoukot voivat poikkeuksellisesti odottaa autossa tai lähteä kävelylle.

* Ollaan kaikki myös erityisen varovaisia, jotta välttäisimme tapaturmat! Opettajat arvioivat ryhmien tehtäviä erityisen tarkasti ja mahdollisesti esim estetunteja muutetaan sileän tunneiksi.

Kiitos huomaavaisuudestasi!

KOULURATAHARJOITUS MA 24.2. KUTSU: /userData/60015/KOULURATAHARJOITUS_k20.pdf

Vaatetilausta! Nyt on mahdollista tilata laadukkaat takit ja fleecet Viitaniemen Ratsutila -logolla sekä halutessaan omalla nimellä. Kisaryhmäläiset myös WiiTeam-tekstillä! Tilaukset tehdään Likalle 18.11. mennessä

Liivit: /userData/60015/ViitaniemenRatsutilaVaatteet.pdf

Takit: /userData/60015/ViitaniemenRatsutilaVaatteet_takit.pdf

AVOIMET OVET MA 9.9. KLO 16.30-19.30 ohjelmassa mm kepparikisat! /userData/60015/viitaniemen-juliste-9.9_v2.pdf

Haluatko kehittyä ratsastajana? Tsekkaa tämä! /userData/60015/Ratsastajaksi_ratsastamalla_paketit.pdf

Takaisin satulaan -kurssi pääsiäisenä! Katso lisää ratsastuskoulu/ratsastusleirit-ja-kurssit

KESÄN LEIRIEN JA KURSSIEN AIKATAULU ON JULKAISTU! Katso lisää ratsastuskoulu/ratsastusleirit-ja-kurssit

PETRA ANDREJEFFIN KOULUVALMENNUS

Su 10.2. 2019 n. klo 12-17

Masteropettaja ja kouluratsastaja Petra Andrejeffin valmennukset pienryhmissä. Mukaan pääsee niin omalla kuin tallin hevosella. Hinta alk 25€ (+mahdollinen hevos- tai kenttä/maneesivuokra). Ilmoittautumiset Likalle 6.2. mennessä (sähköposti, txt, whatsapp) TERVETULOA!

Jouluajan tiedote

/userData/60015/JOULUNAJAN-TIEDOTE-2018.pdf

EQUUS-PÄIVÄ  

Equus-päivä Viitaniemen tilalla 13.10.2018 HUOM! AJANKOHTA SIIRTYY MYÖHEMMÄKSI, UUSI PÄIVÄ ILMOITETAAN MAHDOLLISIMMAN PIAN!

Päivän ohjelma:

10.00-11.30 Teoriaa

11.30-12.00 Demo

12.00-12.30 Käytännön kuivaharjoittelua

12.30- 13.15 Lounas (omat eväät matkaan)

13.15- n. 16 Käytännön harjoittelua hevosten kanssa

Harjoitukset hevosten kanssa tehdään talutettuna ja pareittain. Kurssi sopii kaikentasoisille ratsastajille.

Kurssipäivän hinta on 120€/hevosellinen osallistuja

Kuunteluoppilaalta 60 €

Hintaan sisältyy teoriamateriaali.

Toteutuakseen kurssi tarvitsee 10 hevosellista osallistujaa. Sitovat ilmoittautumiset 26.8 mennessä.

Tule mukaan mielenkiintoiseen koulutuspäivään!

LISÄTIETOJA EQUUS FINLAND

Syyskausi alkaa viikolla 34, varaa paikkasi Hopotista!!

Huomioithan, että toistaiseksi vain Hopotissa on oikea kalenteri, nettisivujen tuntilukujärjestyjsessä on muutama virhe. Jos olet varaamassa useampaa viikkotuntia kausimaksulla tai haluat maksaa liikintaseteleillä, ota yhteyttä Likkaan ennen varausta! 

https://hopoti.com/stable/ViitaniemenRatsutila

Maastoesteiden rakennuskilpailu

Kisakutsu

Petra Andrejeffin kouluvalmennukset su 14.1. ja 11.2. Katso tarkemmin Facebookista tai kysy lisää Likalta!

Joulunajan tapahtumia

Joulu 2017

KEVÄTLUKUKAUSI ALKAA VIIKOLLA 1, TI 2.1. 2018. kAIKILLA SYYSKAUDELLA VAKITUISEEN RATSASTANEILLA ON AUTOMAATTISESTI PAIKKA SAMASSA RYHMÄSSÄ MYÖS KEVÄTKAUDELLA (muistathan ilmoittaa ajoissa jos ratsastukseesi tulee muutoksia!) Ryhmissä on vielä tilaa, VARAA PAIKKASI!

Ponisynttärit tai muut teemasynttärit lapsille

Ponisynttärit

Muutoksia hinnoissa 1.1. 2018 alk

Hinnat 2018

Pevona varsoi ruunikon tammavarsan "LIssu" 28.6.

Uusi Talent- valmennusryhmä nuorille

Talent-ryhmä

Estekilpailuharjoitus

Tarkemmin teemapäivistä

Tässä pätkä hiihtoratsastuksen riemuista:

* ma 27.2. kuljetustapahtuma siirtyy eteenpäin! Uusi ajankohta ilmoitetaan myöhemmin. Hiihtoloma maanantaina on lapset ja aikuiset tervetulleita touhuamaan tallille ja hoitamaan hevosia klo 14-16 välillä! 

Talvitiedote 2016

Lataa PDF-tiedosto ja lue lisää talven tärkeistä tapahtumista.

Talvitiedote 2016

KISARYHMÄÄN OTETAAN UUSIA INNOKKAITA RATSASTAJIA MUUTAMA MUKAAN

 RATSASTAJAKSI RATSASTAMALLA-PAKETIT

Vaikka oheisharjoittelu on ratsastajalle erittäin tärkeää, oppii ratsastamaan vain ratsastamalla. Tämän takia olemme räätälöineet ratsastustunti ja valmennuspaketteja, joihin kuuluu kaksi itsenäistä ratsastusta viikossa vakihevosella! Nyt kannattaa tarttua tilaisuuteen päästä ratsastamaan edullisesti jopa 3-5 kertaa viikossa, kysy lisää Likalta.

VAPAANA TALLIPAIKKOJA, MYÖS RATSUTUS

Otamme muutaman hevosen/ponin täysihoitoon. Meillä voit myös valmentautua kokonaisvaltaisesti 365-menetelmällä! Ratsutus sisäänratsastuksesta aina 2-3 tason kilpailuihin. Kysy lisää Likalta p. 0400 627954 tai sähköpostitse viitaniementila@gmail.com

HAKU UUSIIN TALENT-RYHMIIN ON ALKANUT

Olemme mukana Suomen Ratsastajainliiton Talent Program-ohjelmassa, jossa on tarkoitus nostaa potentiaalisia ratsastajakykyjä ajoissa mukaan kilpailumaailmaan ja kohti menestystä! Uudet Talent-ryhmämme aloittavat kesällä ja ilmoittautuminen on käynnissä. Ensisijassa Talent-valmennus on tarkoitettu 10-14-vuotiaille vähintään ratsastuksen perustaidot hallitseville ratsastajille. Mukaan otetaan myös vanhempia junioreita ja kilpailemisesta kiinnostuneita senioreita. Osallistuminen on mahdollista niin tallin opetushevosella, vuokra- tai lainaratsulla kuin omallakin hevosella. Tärkeää on innostunut asenne ratsastamiseen ja unelmat menestyksestä :) Kotiväen tukikin on oleellisen osa onnistunutta valmentautumista. Lisätiedot ja ilmoittautumiset Likalle p. 0400 627954, viitaniementila@gmail.com

UUTTA TUNNEILLA

Kilparyhmä

  • Juniori-ikäisille aktiivisesta treenaamisesta ja kilpailemisesta kiinnostuneille suunnattu ryhmä, jossa valmentaudutaan tavoitteellisesti koulu- ja esteratsastuksessa sekä käydään kilpailuissa. Mikäli saamme tasokkaan ryhmän kasaan, pääsemme mukaan Ratsastajainliiton Talent Program- ohjelmaan! Mukaan pääsee niin omalla kuin tallin hevosella.
  • Seniori-ikäisille vastaavanlainen ryhmä

Haku ryhmiin toukokuun loppuun mennessä. Tarvittaessa järjestämme katsastustilaisuuden.

Valmennusryhmät

Pienryhmätunnit koulu- ja esteratsastuksessa tavoitteellisesta treenaamisesta kiinnostuneille, ilman kilpailullisia vaatimuksia. Mukaan pääsee kaikenikäiset ratsastajat, lähtötaso väh He C, sekä omalla, että tallin hevosilla. Ilmoittautumiset kesäkuun loppuun mennessä.