Ratsastusleirit ja -kurssit

RATSASTUSLEIRILLE SILLOIN KUN SE ITSELLE PARHAITEN SOPII JA TUTUSSA SEURASSA!

Kokoa 2-10 hengen porukka ja tule tehokkaalle ratsastusleirille. Sovitaan ajankohta ja sisältö leirille. Leirejä järjestetään ympäri vuoden, majoitusmahdollisuus plussakeleillä. Mahdollisuus treenata tiukasti esteitä ja/tai koulua tai ottaa rennosti maastoillen :) Leirille voit tulla myös omalla hevosella tai vaikka lähteä vaan heppasi kanssa lomalle ja maastoilla vailla tavoitteita. 

Irman Ruusuhuone sijaitsee 500m päässä ja siellä on mahdollisuus erilaisiin hoitoihin ja hierontoihin!

Majoitus on aivan Viitaniemen naapurissa, Männistön tilalla, jonka tallin vintille on remontoitu idylliset huoneet (2-5 hengelle) sekä WC ja suihku/sauna. Alakerran tiloissa keittiö sekä vanhassa tallissa sijaitseva "sali". Muutaman sadan metrin päästä löytyy uimapaikka sekä venelaituri isommallekin paatille. 

Lisätiedustelut Likalta 050 5407 237 (ei viestejä!), 040 0627 954 tai sähköpostilla viitaniementila@gmail.com

Järjestämme kesällä sekä muina (loma-)aikoina leirejä niin lapsille kuin aikuisillekin. 

Kesä 2024 ratsastusleirit löytyvät Hopotista!!

Leirivaraukset tehdään ensisijaisesti Hopotissa, tiedustelut sähköpostitse tai puhelimitse.

KESÄN 2023 LEIRIT:

Vko 23, 5.-9.6. JUNNULEIRI alkeis-jatko PÄIVÄLEIRINÄ täynnä

Päiväleiri maanantaista perjantaihin n. 9.30-17 (pe puolillepäivin) Leiri sisältää ratsastustunnit tasoryhmissä 2h/päivä ja teoriaa/hoitoa/maastatyöskentelyä tunti päivässä, leirikisat perjantaina, oma hoitohevonen, lounas päivittäin ja tapaturmavakuutus. Sisältö suunnitellaan yhdessä ryhmän toiveiden mukaan. Leiri on tarkoitettu yli 5-vuotiaille tytöille ja pojille, joilla on edes muutamia kertoja aikaisempaa ratsastuskokemusta. Hinta 380€ (varausmaksu 90€, ei palauteta peruutuksen sattuessa)

vko 24, 12.-16.6. JUNNULEIRI  täynnä

Perinteinen ratsastusleiri täysihoidolla. Leiri sisältää ratsastustunnit tasoryhmissä 2h/päivä ja teoriaa/hoitoa/maastatyöskentelyä tunti päivässä, leirikisat perjantaina, oma hoitohevonen, iltaohjelmaa ja tapaturmavakuutus. Sisältö suunnitellaan yhdessä ryhmän toiveiden mukaan. Leiri on tarkoitettu yli 8-vuotiaille, joilla on perusratsastustaidot hallinnassa ja jonkin verran aikaisempaa hyppykokemusta. Majoitus Männistön tilalla 2-5 hengen huoneissa. Huoneiden yhteydessä WC sekä suihku ja sauna. Hinta 525€ (varausmaksu 125€, ei palauteta peruutuksen sattuessa) 

vko 25, 19.-22.6. ESTE-/KENTTÄTEHOLEIRI

Neljän vuorokauden tehopaketti pienryhmissä täysihoidolla. Ratsastusta 2-3 tuntia päivässä, teoriaa ja käytännönharjoittelua. Hoitohevonen, leirikisat ja tapaturmavakuutus. Leirillä treenataan kouluratsastusta, erilaisia puomi-, kavaletti- ja estetehtäviä kentällä, harjoitellaan ylä- ja alamäkien ratsastusta, laukkaa nopeammassa temmossa sekä kiinteitä maastoesteitä olosuhteista riippuen kentällä tai pellolla. Leiri on tarkoitettu yli 10-vuotiaille  väh C/60cm tasoisille ratsastajille. Hinta 535€ (varausmaksu 125€, ei palauteta peruutuksen sattuessa.)

vko 26, 26.-30.6. JUNNULEIRI  täynnä

Perinteinen ratsastusleiri täysihoidolla. Leiri sisältää ratsastustunnit tasoryhmissä 2h/päivä ja teoriaa/hoitoa/maastatyöskentelyä tunti päivässä, leirikisat perjantaina, oma hoitohevonen, iltaohjelmaa ja tapaturmavakuutus. Sisältö suunnitellaan yhdessä ryhmän toiveiden mukaan. Leiri on tarkoitettu yli 10-vuotiaille, joilla on perusratsastustaidot hallinnassa ja jonkin verran aikaisempaa hyppykokemusta. Majoitus Männistön tilalla 2-5 hengen huoneissa. Huoneiden yhteydessä WC sekä suihku ja sauna. Hinta 525€ (varausmaksu 125€, ei palauteta peruutuksen sattuessa)

Vko 27, 3.-6.7. VANHEMPI-LAPSILEIRI

Lapsen ja vanhemman yhteinen kesän kohokohta, jossa monipuolisesti ratsastusta ja hevosohjelmaa. Ratsastusryhmät jaetaan tason mukaan ja ratsastusta on 2h päivässä, viimeisenä päivänä leirikisat. Ratsastuksen lisäksi on teoria/hoitotunti, hoitoheppa ja vakuutus. Leirin hintaan kuuluu majoitus, 2 lämmintä ateriaa sekä aamu- ja iltapalat. Molemmilla toivotaan olevan sen verran ratsastuskokemusta, että pärjää ilman avustajaa ratsailla. Leirille voi osallistua myös 2 lapsen kanssa niin kauan kuin on paikkoja, ota tällöin yhteyttä Likkaan. Hinta yhteensä (vanhempi+lapsi) 780€ (varausmaksu 150€, ei palauteta peruutuksen sattuessa)

Vko 28, 10-14.7. SENNULEIRI

Täysi-ikäisille vähintään perustasonratsastajille suunnattu leiri pienryhmissä täysihoidolla. 2-3h ratsastusta päivässä, teoriaa ja käytännönharjoittelua. Suunnittelemme leirin sisällön osallistujien toiveiden mukaisesti. Mahdollisuus myös vuokrata kanoottia ja läskipyörää tai varata hemmotteluhoito Irman Ruusuhuoneelta, joka sijaitsee muutaman sadan metrin Männistöstä. Hinta 550€ (varausmaksu 125€, ei palauteta peruutuksen sattuessa)

INTENSIIVIKURSSIT KESÄ 2023

vko 27, 7.-9.7. Esteratsastuksen istunta ja tekniikka -kurssi 

Kurssi on suunnattu kaikille perusratsastustaidot hallitseville, joita hyppääminen kiinnostaa ja estetehtäviä on tullut jonkin verran harjoiteltua. Kurssi sopii niin esteratsastuksen asioiden palautteluun mieleen ja kroppaan, kuin tehokuuriksi osaamisen parantamiseksi. Kurssilla keskitytään löytämään tasapainoinen este- ja kevytistunta sekä harjoitellaan teiden ratsastusta, ratatempoa ja rytmiä. Estekorkeudet säädetään turvallisuus ja ratsastajan toiveet huomioiden. Ratsastusta 3x1,5h. Hinta 180€

vko 28, 15.-16.7. Maastoestekurssi 

Kurssi soveltuu ratsastajille, jotka pärjäävät hyvin maastossa laukassakin ja ovat hypänneet väh. 70cm estetehtäviä. Kurssilla tehdään maastoesteharjoituksia niin kentällä kuin pellollakin. Kurssille voi hyvin osallistua myös omalla hevosella. Ratsastusta 2x1,5h sekä teoria-/käytännönharjoittelu jälkimmäisenä päivän liittyen radan kävelyyn, estetyyppeihin, sääntöihin ym. Hinta 150€

vko 29, 21.-23.7. Tehoistuntakurssi

Sinulle, joka haluat kolmen päivän tehotreenin istunnan kehittämiseksi pienryhmässä. Tällä kurssilla ei keskitytä hevosen ratsastamiseen vaan takerrutaan istunnan haasteisiin oikein tosissaan. Teemme harjoituksia niin hevosen selässä kuin jumppamatollakin. Apuna mm Franklin pallot ja liinatyöskentely , keskustelua ja pohdintaa unohtamatta. Treenit 3x 2h. Hinta 205€

Kurssit varataan ensisijaisesti Hopotissa 

Tiedustelut 050 5407 237 (ei viestejä) / 0400 627 954, sähköpostilla viitaniementila@gmail.com.