Ratsastusleirit ja -kurssit

Järjestämme kesällä sekä muina (loma-)aikoina leirejä niin lapsille kuin aikuisillekin. 

Takaisin satulaan -kurssi pääsiäisenä 20.-22.4. 

3 päivän tehokurssi palauttamaan Sinut takaisin ratsaille! Aloitamme hoitotunnilla tallissa, jossa kerrataan hevosen käsittelyä ja varusteiden laitto. Tämän jälkeen ratsastustunti, jossa palautetaan mieliin perusistunta ja apujen käyttöä. Toisena päivänä on tehokas 1½h ratsastus aiheena ratsastusradan tiet (ja samalla tulee harjoiteltua suoristamista, kääntämistä, asettamista..). Kolmannen päivän ratsastus on niin ikään 1½h ja nyt kertaamme kevyttä istuntaa sekä harjoittelemme puomi- ja kavalettitehtäviä. Kurssi päätetään pullakahveilla ja palautekeskustelulla. Mukaan on tervetulleita kaiken ikäiset ja -kokoiset ratsaille palaajat! Kurssin hinta 140€

RATSASTUSLEIRILLE SILLOIN KUN SE ITSELLE PARHAITEN SOPII JA TUTUSSA SEURASSA!

Kokoa 3-7 hengen porukka ja tule tehokkaalle ratsastusleirille. Sovitaan ajankohta ja sisältö leirille. Leirejä järjestetään ympäri vuoden, kesäleireille löytyy sopivia ajankohtia vielä mukavasti. Mahdollisuus treenata tiukasti esteitä ja/tai koulua tai ottaa rennosti maastoillen :) Mahdollisuus myös erilaisiin hoitoihin ja hierontoihin!

UUTTA!! Majoitus on laadukkaalla B&B-tilalla n. 6km päässä tallilta. Majoituksen yhteydessä aamu- ja iltapalat sekä illalliset. Mahdollisuus kuljetukseen. Lisätietoja laura.mannonen@kahvila-nostalgia.fi

Lisätiedustelut Likalta 050 5407 237040 0627 954 tai sähköpostilla viitaniementila@gmail.com

Kesä 2019 ratsastusleirit 

Vko 23, 3.-7.6. JUNNULEIRI PÄIVÄLEIRINÄ

Päiväleiri maanantaista perjantaihin n. 9.30-17 (pe puolillepäivin) Leiri sisältää ratsastustunnit tasoryhmissä 2h/päivä ja teoriaa/hoitoa/maastatyöskentelyä tunti päivässä, leirikisat perjantaina, oma hoitohevonen, lounas päivittäin ja tapaturmavakuutus. Sisältö suunnitellaan yhdessä ryhmän toiveiden mukaan. Mahdollisuus pitkiin maastoihin, maastoesteiden hyppäämiseen, kärryajoon ym. Hinta 345€ (varausmaksu 90€ maksetaan ilmoittautumisen jälkeen saatavalla laskulla, ei palauteta peruutuksen sattuessa, tai Hopotista varattaessa varausta tehdessä)

vko 25, 17.-20.6. MINILEIRI PÄIVÄLEIRINÄeskareista alakouluikäisiin 

Päiväleiri on maanantaista torstaihin n. klo 12.30-17. Sisältää n.1h ratsastusta ja 1h teoriaa/hoitoa päivässä (torstaina leirikisat), välipalan, vakuutuksen ja oman hoitohevosen leirin ajaksi. Hinta 215€ (varausmaksu 50€ maksetaan ilmoittautumisen jälkeen saatavalla laskulla, ei palauteta peruutuksen sattuessa. Hopotista varattaessa varausta tehdessä)

vko 31, 2.-4.8. RATSASTUSTA JA RENTOUTUSTA ensi sijassa naisille suunnattu leiri, jossa tehoratsastustunnit pienryhmissä, teoriaa, iltaohjelmaa, saunomista ym. ihanaa! Kokonaisuuden hinta 315€. (varausmaksu 90€ maksetaan ilmoittautumisen jälkeen saatavalla laskulla, ei palauteta peruutuksen sattuessa. Hopotista varattaessa varausta tehdessä). Lisäksi mahdollisuus erilaisiin hoitoihin Irman Ruusuhuoneella, joka sijaitsee tallilta puolen kilometrin päässä.

Kesän 2019 intensiivikurssit 

vko 24, Takaisin satulaan* 

vko 26 Estekurssi  Ratsastuskouluoppilaiden mestaruuksiin valmistautuville

vko 26 Koulukurssi Ratsastuskouluoppilaiden mestaruuksiin valmistautuville

vko 27 Istuntakurssi 

vko 29 Estekurssi hyppäämistä aloittaville

vko 30 Maastoestekurssi  

Lisäksi mahdollisesti viikonlopun klinikkatyyppisiä erikoiskursseja, näistä lisää kevään aikana!

Maastoestekurssi 190€, muut 165€. Kurssit varataan ensisijaisesti Hopotissa https://hopoti.com/stable/ViitaniemenRatsutila/calendar?calview=agendaWeek&cal=155&day=2019-06-10T00:00:00

Intensiivikurssit pitävät sisällään 1 1/2 h ratsastustunnit ma-to. Sisältö määräytyy ryhmän tason ja toivomusten mukaan aihealuetta noudattaen. Mahdollista suorittaa SRL:n merkkejä. Maastoestekurssille otetaan 5, muille kursseille 6 ratsastajaa. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kurssien varausmaksu on 50 €, joka maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä Hopotissa tai muuten ilmoittautuessa erillisellä laskulla.

Tiedustelut tallille 050 5407 237 tai Likalle 0400 627 954. Ilmoittautumiset sähköpostilla viitaniementila@gmail.com.

* Takaisin satulaan-kurssi: Oletko ratsastanut lapsena/nuorena, mutta sitten harrastus on jäänyt? Tuntuuko, että haluaisit aloittaa harrastuksen uudelleen, mutta kuinka ruosteessa taidot mahtavat olla..? Onko ratsastustermitkään enään samoja..? Entä miten hevonen satuloitiin..? Näihin kaikkiin - ja moniin muihin -kysymyksiin saat vastauksen sekä hyvän starttipaketin siirtyä ratsastamaan vakiryhmään.