Viitaniemen Ratsutila - ratsastuskoulu ja maatila

Viitaniemen tila on idyllinen maatila ja ratsastuskeskus vain 30 kilometrin päässä Tampereen ja 20km päässä Oriveden keskustasta. Tila sijaitsee hiljaisen Viitapohjan kylän keskellä, kaukana kaikesta kiireestä ja kaupungin hälinästä. 

Tilalla sijaitsee ratsastuskoulu Viitaniemen Ratsutila, joka tarjoaa monipuolisesti palveluja kaikille ratsastusta harrastaville ja ratsastamisesta kiinnostuneille. Oman hevosen omistaville tarjoamme hevosten täysihoitoa, ratsutusta (sisäänratsastuksesta aina kilpailuttamiseen) sekä valmennusta meillä tai omalla tallillasi. Ratsastustuntien varauksessa hyödynnämme Hopoti- varaus- ja maksujärjestelmää, tutustu linkistä alla!

Tarjoamme myös muita palveluja, mm. polttariporukoille, yritysten Tyky-päiviin ja muihin yritystilaisuuksiin. Tilalla on mahdollista järjestää mm. ruokailu. Ota siis yhteyttä ja kysy lisää.

Teiskon alueella on paljon palveluja, löydät niitä Visit Teisko-sivustolta www.visitteisko.fi

Toinen toimipisteemme on Särkänniemen Koiramäessä, jossa hoidamme talutusratsastuksen sekä kärryajelun aukioloaikoina sekä monenlaiset yksityistilaisuudet hevosten parissa. Kysy lisää eri vaihtoehdoista.

Instagram