Ratsastustunnit

Vakiotunnit pyörivät ma-pe 16.30-20/21, la 12-16. Ryhmiä on kaiken tasoisille ja ikäisille ratsastajille.Tunneilla harjoitellaan niin koulu- kuin esteratsastusta sekä käydään maastossa.Ratsastustunnin pituus on 50 min. Tuntien välissä 10 min vaihtoaika. Valmennustunnit 60-90min. Lukukausimaksu tai kymmenen kerran kortti oikeuttaa vakiotuntipaikkaan (ratsastustunti joka viikko samana päivänä ja samaan kellonaikaan). 

Voit varata ratsastustunnit suoraan Hopotista. Varaukset pystyy tekemään koko kaudeksi kerrallaan tai ostaa yksittäisiä irtotunteja. Yksityistunnit ym. sovitaan erikseen ottamalla yhteyttä tallille 

Ota yhteyttä jos haluat lisätietoja tunneista tai tehdä esim. yksityistuntivarauksen!

Ratsastustuntien viikkoaikataulu 

Ajantasalla oleva aikataulu löytyy Hopotista! https://hopoti.com/stable/ViitaniemenRatsutila

Tenavatunnit

Tenavatunnit on tarkoitettu perheen pienimmille, alle kouluikäisille ratsastajanaluille, mutta mukaan voi tulla myös vanhempia ratsastajia tutustumaan ratsastukseen. Tunnin pituus on 25 min.

Irtotunnit ja yksityistunnit

Irtotunteja voi varata vakiotunneille, mutta irtotuntimaksu ei oikeuta vakiotuntipaikkaan. Yksityistunteja järjestetään ryhmille sekä yksittäisille ratsastajille vakiotuntien lukujärjestyksen ulkopuolella erillisestä varauksesta.

Maastoratsastukset

Ratsastustunneilla käydään maastossa ryhmän tason ja toiveiden mukaan. Tämän lisäksi järjestämme tunnin ja kahden tunnin maastoja erikseen ilmoitettavina aikoina. Maastoratsastuspaketeista löydät lisätietoja Maastoratsastus-sivulta.

Ratsastusleirit ja intensiivikurssit

Kesäaikaan sekä loma-aikoina järjestetään ratsastusleirejä, intensiivikursseja sekä irtotunteja. Lue lisää ratsastusleirit-sivulta.