Muut palvelut: Tyky-toiminta, polttarit, yritystilaisuudet

Perinteisten ratsastustuntien lisäksi Viitaniemen Ratsutila tarjoaa muunlaisiakin hevospalveluja niin yrityksille kuin yksityisille. Yritysten Tyky-toiminta on yksi palveluistamme, suunnittelemme erikokoisille ryhmille virkistyspäiviä luonnon hiljaisuudessa, eläinten keskellä. Järjestämme erilaiset polttarit, tarjoamme kärryajelua ja toimintaa.

Kannattaa ottaa rohkeasti yhteyttä, niin voimme yhdessä suunnitella juuri Teidän tarpeisiinne sopivimman kokonaisuuden. Ihanteellinen ryhmäkoko on 10-30 henkeä, mutta suuremmatkin porukat ovat toki tervetulleita! Ja ruokailukin onnistuu!

Hurmaava kärryajelu

Viitaniemen Ratsutilalla on käytössä upeat, 1880-luvulta peräisin olevat korikärryt. Tilaa meiltä nyt ihana kärryajelu. Mikä olisi sopivampi tapa juhlistaa vaikka synttäreitä tai eläkkeelle jäämistä kuin persoonallinen hevoskyyti.

Kärryt voi vuokrata myös siihen elämän tärkeimpään päivään - romanttisissa korikärryissä morsiuspari kulkee tyylillä ja perinteisellä tavalla.

Hevonen ja ajuri kuuluvat kärryajelun hintaan.

Ota yhteyttä ja kysy lisää.

Ponisynttärit

Meillä voit järjestää lapsesi synttärit helposti ja mukavalla ohjelmalla ympäri vuoden!

Parin tunnin aikana ehdimme tutustua kissoihin, koiraan, pupuihin sekä tietysti poneihin. Sekä ratsastaa (avustajan kanssa) tai päästä mönkkärikyytiin. Lisäksi käytössänne on väentuvan pirtti, jossa voi nauttia kakun ja muut synttäriherkut ja peuhata stressaamatta pienestä sotkusta.

Hintaesimerkkejä

1. Ponin hoito ja ratsastus tai mönkkärikyyti ja muuta touhua. Pirtti käytössänne. Tarjottavat ja astiat omasta takaa. Hinta 120€ (suositus max 10 lasta)

2. Ponin hoito ja ratsastus tai mönkkärikyyti ja muuta touhua. Pirtti käytössänne. Teemaan sopiva synttärikakku, muut tarjottavat ja astiat omasta takaa. Hinta max 10 lasta 150€ , lisälapset +5€/hlö

3. Sisältö kuten edellä. Kakun lisäksi pillimehuja, keksejä, kotitekoista pizzaa ja karkkia. Astiat myös meiltä. Hinta max 10 lasta 250€, lisälapset +10€/hlö.

Synttäripakettiin kuuluu ponin hoidon ja ratsastuksen osalta tapaturmavakuutus. Muuten lapsia ei ole vakuutettu järjestäjän toimesta. Meiltä mukana on yksi ohjaaja ja toivomme, että lasten mukana olisi ainakin yksi aikuinen valvoja ja auttaja.

Polttarit

Viitaniemen Ratsutilalla järjestät hauskat ja taatusti erilaiset, ikimuistoiset polttarit hevosten ja rauhallisen luonnon helmassa. 5-30 hengen porukoille voimme järjestää myös ruokailun hauskan päivän päätteeksi.

Järjestämme ohjelmaa sekä ensikertalaisille että kokeneemmille ratsastajille. Tulkaa porukalla kokeilemaan ratsastusta tai kisaillaan vaikka viestikilpailussa, jossa mukaan sopivat yhdessä kokemattomat ja kokeneemmat ratsastajat. Ja jos ratsastuskilometrejä on takana jo useampi, voitte lähteä porukalla maastoon (kentällä laukkaaminen täytyy sujua, jotta maastoon voi turvallisesti lähteä ilman avustajia). Kysy lisää, niin kehitellään juuri Teidän ryhmällenne mukavin tapa viettää hetki hevosten parissa ja nauttia maaseudun rauhasta!

Meidän kauttamme on mahdollista varata myös muita aktiviteetteja, B&B majoituksen illanviettoineen ym.

Ota yhteyttä ja kysy lisää.

Tyky-päivät

Viitaniemen Ratsutilalla järjestät yrityksesi Tyky-päivät rentouttavassa ja erilaisessa ympäristössä. Tulkaa kokeilemaan ratsastusta tai kisaillaan vaikka viestikilpailussa, jossa mukaan sopii yhdessä kokemattomat ja kokeneemmat ratsastajat. Ja jos ratsastuskilometrejä on takana jo useampi, voitte lähteä porukalla maastoon (kentällä laukkaaminen täytyy sujua, jotta maastoon voi turvallisesti lähteä ilman avustajia). Kysy lisää, niin kehitellään juuri Teidän ryhmällenne mukavin tapa viettää hetki hevosten parissa ja nauttia maaseudun rauhasta!

Sopivin ryhmäkoko on 5-30 henkeä, mutta pystymme järjestämään tilaisuuksia isommillekin porukoille. Voimme järjestää ryhmille myös ruokailun.

Ota yhteyttä ja kysy lisää.

Maneesin vuokraus

Maneesia on mahdollista vuokrata omaan ratsastukseen (ratsastustuntiajankohtien ulkopuolella), aikaa ei ole rajattu ja samaan aikaan voi olla muitakin ratsukoita. Estemateriaali on vapaassa käytössä (huomioi turvallisuus ja ohjeet). Kertakorvaus 10€ tai sopimuksella esim. kuukausittainen käyttömaksu.

Koko maneesin voi vuokrata esimerkiksi harrastustilaksi (pelit, koirat jne) joko yksittäisen kerran tai säännöllisesti tiettynä ajankohtana. Tiedustele ajankohtia ja hintoja Likalta.

Likka: puh. 040 0627 954, sähköposti viitaniementila@gmail.com

Ota yhteyttä ja kysy lisää.