Ratsastuksenopettajat

Viljakukka Lähteenmäki

Likka on Viitaniemen Ratsutilan yrittäjä ja toimitusjohtaja.

Hän valmistui ratsastuksenohjaajaksi vuonna 2003 Ypäjän Hevosopistolta (ROK13). Yrittäjyyden tradenomin paperit hän sai Tampereen ammattikorkeakoulusta vuonna 2006 ja ratsastuksenopettajan ammattitutkinto valmistui vuonna 2009. Tämän jälkeen Likka on opiskellut este- ja kenttäratsastusvalmentajaksi (valmentaja 2-taso) Vierumäellä/Ypäjällä sekä Kasvatustieteiden perusopinnot Tampereen Yliopistossa. Hänellä on SRL:n Taitotuomari ja C-ratamestari lisenssit sekä EA2-koulutus. Kiirettä pitää töiden lisäksi yllä 3 pientä lasta. 

Likka pitää tunnit tiistaisin ja perjantaisin, sekä yksityistunteja, valmennuksia ja maastoja tilauksesta. Likka myös ratsuttaa ja valmentaa ratsukoita muilla talleilla.

Merimari Korpela

Mertsu on tuore ratsastuksenohjaaja. Opinnot hän suoritti Ylä-Savon ammattioppilaitoksen kautta Viitaniemen Ratsutilalla. Hän on valmistunut aikaisemmin kokiksi, mutta veri veti pois keittiöstä.

Mertsu tekee tallitöitä, ratsastaa ja kouluttaa nuoria hevosia sekä pitää keskiviikon ja torstain tunnit (sekä yksityistunteja tilauksesta). Opettajana hän on tarkka ja sopivasti vaativa ja rento. Hänellä on EA2.

Jonna Äikäs

Jonna on pitkän linjan hevosalan ammattilainen, jolla on oma yksityishevos- ja valmennustalli Orivedellä. Hän on ratsastuksenohjaaja (ROK13) ja on kilpaillut kouluratsastuksessa. Hänellä on myös ensiapukoulutus. Jonna on opettajana rauhallinen, mutta sopivan vaativa. Tunnit ovat mukavan tehokkaita ja turvallisia.

Jonna pitää lauantain tunnit.

Virnareeta Väisänen

Vipu on yksi yrityksen omistajista. Hän on koulutukseltaan Liikunnanohjaaja (AMK Vierumäki) ja luokanopettaja. Ratsastuksessa hän on valmentautunut alakouluikäisestä ja kilpaillut kaikissa olympialajeissa; rataesteissä poniratsukkona SM-tasolla ja nykyään kansallisella tasolla kouluratsastuksessa. Vipun vahvuus on hänen liikunta-alan osaamisessaan. Hän osaa opettaa istuntaa ja apujenkäyttöä tehokkaasti ja saa hevoset liikkumaan tyytyväisenä. Opettajana hän on huumorintajuinen ja sopivasti vaativa. 

Vipu pitää maanantaisin Ratsastajan kehonhuoltojumppaa sekä ratsastustunnit sunnuntaisin.