Ratsastuksenopettajat

Viljakukka Lähteenmäki

Likka on Viitaniemen Ratsutilan yrittäjä ja toimitusjohtaja.

Hän valmistui ratsastuksenohjaajaksi vuonna 2003 Ypäjän Hevosopistolta (ROK13). Yrittäjyyden tradenomin paperit hän sai Tampereen ammattikorkeakoulusta vuonna 2006 ja ratsastuksenopettajan ammattitutkinto valmistui vuonna 2009. Tämän jälkeen Likka on opiskellut este- ja kenttäratsastusvalmentajaksi (valmentaja 2-taso) Vierumäellä/Ypäjällä sekä Kasvatustieteiden perusopinnot Tampereen Yliopistossa. Hänellä on SRL:n Taitotuomari ja C-ratamestari lisenssit sekä EA2-koulutus. Kiirettä pitää töiden lisäksi yllä 3 pientä lasta. 

Likka pitää tunnit tiistaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin. Sekä yksityistunteja, valmennuksia ja maastoja tilauksesta. Likka myös valmentaa ratsukoita muilla talleilla.

Merimari Korpela

Mertsu opiskelee ratsastuksenohjaajaksi Ylä-Savon ammattiopistossa ja on Viitaniemessä laajennetussa työssäoppimisessa. Hän on valmistunut aikaisemmin kokiksi, mutta veri veti pois keittiöstä.

Mertsu tekee tallitöitä, ratsastaa ja kouluttaa nuoria hevosia sekä pitää torstain tunnit (sekä yksityistunteja tilauksesta). Opettajana hän on tarkka ja sopivasti vaativa ja rento. Hänellä on EA1.

Inari Valli

Ina on opiskellut Ruotsissa ratsastuksenohjaajaksi ja hänellä on laaja kokemus ratsastuksenopettamisesta sekä valmentamisesta aina ponien estemaajoukkueeseen saakka. Ina on entinen kilparatsastaja, päälajinaan esteratsastus, jossa tuloksia on 150cm luokkiin asti. Valitettavasti loukkaantuminen katkaisi kilpauran. Inalla on EA2-koulutus.

Hän pitää tunnit sunnuntaisin sekä yksityistunteja, esteklinikoita ja maastoja tilauksesta.

Jonna Äikäs

Jonna on pitkän linjan hevosalan ammattilainen, jolla on oma yksityishevos- ja valmennustalli Orivedellä. Hän on ratsastuksenohjaaja (ROK13) ja on kilpaillut kouluratsastuksessa. Hänellä on myös ensiapukoulutus. Jonna on opettajana rauhallinen, mutta sopivan vaativa. Tunnit ovat mukavan tehokkaita ja turvallisia.

Jonna pitää lauantain tunnit.