Ratsastuksenopettajat

Viljakukka Lähteenmäki

Likka on Viitaniemen Ratsutilan yrittäjä ja toimitusjohtaja.

Hän valmistui ratsastuksenohjaajaksi vuonna 2003 Ypäjän Hevosopistolta (ROK13). Yrittäjyyden tradenomin paperit hän sai Tampereen ammattikorkeakoulusta vuonna 2006 ja ratsastuksenopettajan ammattitutkinto valmistui vuonna 2009. Tämän jälkeen Likka on opiskellut este- ja kenttäratsastusvalmentajaksi (valmentaja 2-taso) Vierumäellä/Ypäjällä sekä Kasvatustieteiden perusopinnot Tampereen Yliopistossa. Hänellä on SRL:n B-taitotuomari ja C-ratamestari ja maastoradan suunnittelijan lisenssit sekä EA2-koulutus. Kiirettä pitää töiden lisäksi yllä 4 pientä lasta. 

Likka pitää tunnit perjantaisin ja lauantaisin sekä yksityistunteja, valmennuksia ja maastoja tilauksesta. Likka myös ratsuttaa ja valmentaa ratsukoita muilla talleilla.

Jonna Äikäs

Jonna on pitkän linjan hevosalan ammattilainen, jolla on oma yksityishevos- ja valmennustalli Orivedellä. Hän on ratsastuksenohjaaja (ROK13) ja on kilpaillut kouluratsastuksessa. Hänellä on myös ensiapukoulutus. Jonna on opettajana rauhallinen, mutta sopivan vaativa. Tunnit ovat mukavan tehokkaita ja turvallisia.

Jonna pitää keskiviikon tunnit.

Virnareeta Väisänen

Vipu on yksi yrityksen omistajista. Hän on koulutukseltaan Liikunnanohjaaja (AMK Vierumäki) ja luokanopettaja. Ratsastuksessa hän on valmentautunut alakouluikäisestä ja kilpaillut kaikissa olympialajeissa; rataesteissä poniratsukkona SM-tasolla ja nykyään kansallisella tasolla kouluratsastuksessa. Vipun vahvuus on hänen liikunta-alan osaamisessaan. Hän osaa opettaa istuntaa ja apujenkäyttöä tehokkaasti ja saa hevoset liikkumaan tyytyväisenä. Opettajana hän on huumorintajuinen ja sopivasti vaativa. 

Vipu pitää ratsastustunnit maanantaisin.

Elviina Nurminen

Eepi on toisen vuoden ratsastuksenohjaajaopiskelija, jolla on jo useamman vuoden kokemus ratsastuksen opettamisesta mm. ratsastusleireillä. 

Eepi pitää tiistain tunnit.

Cecilia Foxell

Cecilia on niinikään toisen vuoden ratsastuksenohjaajaopiskelija. Hän on työskennellyt useilla talleilla jo ennen opintojaan.

Cecilia pitää tunnit torstaisin.